flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важлива інформація!

02 липня 2020, 17:19

До уваги учасників процесу та відвідувачів суду!

 

Повідомляємо, що, на жаль, у одного з працівників Волинського апеляційного суду лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Волинський апеляційний суд продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду,  на постійній основі  проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з хворим, з їх наступним тестуванням на COVID-19.

З метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19 на період запровадження карантину в Україні та посиленого протиепідемічного режиму, зборами суддів Волинського апеляційного суду від 16 березня 2020 року було прийнято рішення № 3 «Про вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19».

 

До суду здійснюється пропуск ЛИШЕ

учасників судових засідань

 

Рекомендуємо громадянам подавати документи, звернення та заяви засобами електронного та поштового зв’язку, а також шляхом залишення кореспонденції у скриньці, яка знаходиться у холі суду на першому поверсі, з 8:00 години до 16:30 години (у п’ятницю з 8:00 години до 15:30 години).

Наполегливо просимо громадян, які є учасниками судових процесів утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Також у Волинському апеляційному суді тимчасово, на період запровадження карантину, припинено особистий прийом громадян посадовими особами суду та працівниками відділу прийому громадян та документального забезпечення.

ВАШЕ здоров’я у ВАШИХ руках!

 

Ми, судді та працівники Волинського апеляційного суду, і в умовах карантину працюємо для захисту ВАШИХ прав, свобод і законних інтересів!

 

Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

 

Дякуємо за розуміння і будьте здоровими!

                                                                                     Адміністрація суду