flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо військовослужбовців з 5 річницею створення Національної гвардії України

26 березня 2019, 14:50

Керівник апарату Волинського апеляційного суду Оксана Підгайна та прес – секретар Іванна Ярема взяли участь в урочистих заходах  з нагоди відзначення  5 річниці створення Національної гвардії України. Аби віддати шану воїнам, які загинули в боях за Батьківщину у протистоянні з російською агресією, захід розпочали із Державного Гімну та хвилини мовчання. 

З вітальним словом та словами вдячності виступили голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко та інші представники державних та громадських організацій. Військовий капелан благословив усіх військовослужбовців на міцне здоров’я та безпечне несення служби.

За належне виконання обов’язків по забезпеченню безпеки учасників судового процесу та громадського порядку  в апеляційному суді Оксана Підгайна вручила військовослужбовцям подяки Голови Волинського апеляційного  суду.

 

До вітальних побажань та слів вдячності  особовому складу військової частини 1141 Національної гвардії України за відстоювання миру та охорону кордонів України  приєднується і колектив Волинського апеляційного суду.

 

Шановні воїни-гвардійці,  мужні захисники нашої України!

 Прийміть нашу повагу, шану і вдячність за захист нашої України, за вірність Призязі, військовому та громадянському обов’язку, за відданість Українському народові, за те, що Ви є гідною та надійною стіною при обороні кордонів нашої держави!

Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту і благополуччя,  впевненості у завтрашньому дні, зичимо усім нам якнайшвидшого відновлення миру у нашій країні!

 

 Прес-служба Волинського апеляційного суду