flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Заговори, щоб я тебе побачив», - Сократ

22 березня 2019, 17:02

Освіченість  та культура людини  насамперед проявляється у її розмові та висловлюваннях відносно інших людей та подій, а далі – у її вчинках, і на сьогодні залишається актуальним висловлювання давньогрецького філософа Сократа:  «Заговори, щоб я тебе побачив».

Керівник апарату Волинського апеляційного суду Оксана Підгайна та прес-секретар Іванна Ярема взяли участь у семінарі  «Культура мовлення у професійній діяльності» організованого Львівським регіональним відділенням Національної школи суддів України для працівників апаратів судів 21 березня 2019 року.

Учасники семінару розглянули випадки найпоширеніших помилок та  порушень синтаксичних, лексичних та пунктуаційних норм українського правопису, що зустрічаються при написанні судових рішень та інших документів суду, розв’язували практичні завдання на знання норм української мови. Крім того у ході семінару лектори надали інформацію щодо літератури, яка допоможе в роботі працівникам суду при складанні процесуальних, службових та розпорядчих документів.

Ми, працівники Волинського апеляційного суду, працюємо для захисту Ваших прав, свобод законних інтересів!

 

Прес-служба Волинського апеляційного суду