flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд поповнять судді Волинського апеляційного суду. Вітаємо!

07 березня 2019, 12:18

Вже не вперше суддівський колектив Волинського апеляційного суду підтвердив, що у його складі – професійні та гідні судді.

Переможцями конкурсу до Верховного Суду стали судді Волинського апеляційного суду -  ГРУШИЦЬКИЙ Андрій Ігорович та РУСИНЧУК Микола Миколайович. 

Пишаємось, що суддя Грушицький А.І. за результатами рейтингу посів четверте місце з-поміж усіх кандидатів та  підтвердив здатність здійснювати правосуддя у Касаційному цивільному суді Верховного Суду, отримавши в загальному 802,75  балів, Русинчук М.М. отримав 732,25 балів.

 

 

 

 

Грушицький Андрій Ігорович

 

Русинчук Микола Миколайович

Колектив Волинського апеляційного суду вітає суддів з перемогою у цьому непростому випробуванні та підтвердженні здійснювати правосуддя у  Касаційному цивільному суді у складі Верховного Суду.
Зичимо міцного здоров’я, неупередженості, мудрості та непохитної репутації! Нехай Ваші зусилля будуть винагороджені повагою і довірою громадян, сприяють подальшому утвердженню засад законності, справедливості у суспільстві та державі! Успіхів Вам, Ви – найкращі!

 

Довідково: Другий конкурс до найвищої судової інстанції – Верховного Суду – оголосили 2 серпня минулого року. До Вищої кваліфікаційної комісії суддів надійшло 659 заяв. Після анонімного тестування, практичних завдань та спеціальної перевірки до фінального етапу (співбесіди) дійшло менше половини кандидатів – лише 235 претендентів. Кожен із них претендував на посаду в одному із чотирьох касаційних судів Верховного Суду: цивільному, адміністративному, кримінальному чи господарському.

 

ВККС оголосила результати конкурсу до Касаційного цивільного суду ВС, текстова трансляція

Прес-служба Волинського апеляційного суду