flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Будьте завжди під Покровом Богородиці!

12 жовтня 2018, 14:21

У глибині душі кожного українця живе козак: воїн, який нічого не боїться і без роздумів стане на захист рідної землі. 
І саме у величний день Покрови Пресвятої Богородиці вступає до лав Національної гвардії України старший судовий розпорядник Апеляційного суду Волинської області Сергій ЩЕРБАТЮК.
Щирі слова побажань здоров”я, Господньої допомоги та захисту під Покровим Богородиці лунали сьогодні для Сергія під час урочистих зборах колективу суду.


А з нагоди славетних свят - Дня захисника України та Дня українського козацтва чоловіки суду отримали посмішки та приємні сюрпризи від своїх прекрасних та надійних колег!
Також у цей святковий день та з нагоди професійного свята – Дня юриста, яке відзначалось 8 жовтня, голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк вручив Подяки працівникам суду. Подякував за відданну та наполегливу працю в Апеляційному суді Волинської області та побажав натхнення, невичерпної енергії, професійного зростання, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права у Волинському апеляційнму суді.

 


З любов’ю у серці, ми, ваші колеги-жінки, ваші сестри та доньки, ваші кохані та мами, вітаємо 
військовослужбовців Національної Гвардії України, усіх захисників нашої країни, усіх тих, хто є опорою сім”ї, родини і держави. Спокій наших домівок, збереження цілісності держави та миру — у ваших надійних, сильних руках.
Нехай Божа Матір завжди охороняє Вас, Ваші родини і нашу Україну під своїм Святим омофором, а Вашу силу та мужність завжди надихає любов та підтримка рідних і близьких !
Міцного Вам здоров’я, надійного тилу та мирного неба!