flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дякуємо за сумлінну працю і вітаємо з Днем працівників суду!

15 грудня 2023, 14:16

Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги-юристи!

Щиросердно вітаю Вас з професійним святом  –

Днем працівників суду!

Сьогодні Ви, незважаючи на труднощі й безпрецедентні безпекові виклики, віддано продовжуєте забезпечувати кожному, хто цього потребує, право на справедливий суд. Наполегливості Вам і наснаги в захисті прав та свобод людини і громадянина, в утвердженні принципу верховенства права.

У цей святковий день зичу всім Вам професійних успіхів, енергії для подолання кризових ситуацій, завзяття – для втілення ідей, довгоочікуваного миру в країні.

Нехай невпинна робота на фронті здійснення правосуддя пришвидшить нашу Перемогу!

 

З повагою

Голова Волинського

апеляційного суду                                                                                                                                                        Віктор ГАПОНЧУК

 

Сьогодні, з нагоди професійного свята – Дня працівників суду у Волинському апеляційному суді відбулись урочистості збори .

Голова суду Віктор ГАПОНЧУК привітав з професійним святом та вручив відзнаки  суддям у відставці та працівникам апеляційного суду.

За значний особистий внесок щодо втілення принципів верховенства закону, захисту прав, свобод і законних інтересів людини і громадянина, та з нагоди професійного свята нагороджено нагрудним знаком «Відзнака Вищої ради правосуддя»суддів Апеляційного суду Волинської області  у відставці Людмилу МУДРЕНКО та Ярослава ОЛЕКСЮКА.

За сумлінну працю у судовій системі, високий професіоналізм, особистий внесок у справу зміцнення законності та підвищення авторитету судової влади у Волинській області, забезпечення захисту прав і законних інтересів громадян та з нагоди професійного свята нагороджено нагрудним знаком Верховного Суду «За сумлінну працю»  суддів Апеляційного суду Волинської області у відставці Олександра ФІДРЮ та Катерину АНТОНЮК.

Також за сумлінну 35-річну працю, високий професіоналізмі та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду нагороджено заохочувальною відзнакою нагрудним знаком «Знаком пошани» Державної судової адміністрації Українипровідного спеціаліста Аллу СОБЧУК

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята відзнаками Верховного суду, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Подякою Волинської обласної ради,  Подякою голови Волинського апеляційного суду були відзначені також інші працівники апарату суду та співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Щиро вітаємо вас колеги, бажаємо здоров’я, поваги та визнання за ваш внесок у розвиток нашої держави, впевненості у завтрашньому дні та якнайшвидшої перемоги України!