flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юридичні та не юридичні таланти разом: студенти різних спеціальностей знайомилися із Волинським апеляційним судом

14 грудня 2023, 15:45

Сьогодні студенти різних спеціальностей Луцького інституту розвитку людини Університету "Україна" поглибили свої знання та враження, взявши участь у захоплюючій екскурсії до Волинського апеляційного суду в рамках тижня спеціальності права.

Зокрема, студенти, які не обрали юридичний шлях, змогли поглибити своє розуміння правової системи та здобути практичне розуміння про  роботу суду. Це було важливо для розширення їхніх горизонтів в сучасному суспільстві.

У ході екскурсії студенти здійснили подорож у минуле, відвідавши Музей історії становлення судової влади на Волині, де могли побачити відмінність тогочасного суду від сучасного. Це дозволило їм розглянути еволюцію судових традицій і зрозуміти, як вони адаптувались до сучасних реалій.

Ця подорож стала для студентів не лише навчальним досвідом, але й можливістю збагатити свої знання, розширити культурний горизонт та здобути практичний погляд на важливі аспекти правової системи.

Тому, ми запрошуємо всіх охочих завітати до Волинського апеляційного суду, де кожен з Вас зможе відкрити для себе цікавий світ правосуддя. Пропонуємо дізнатися більше про те, як працює суд та як він впливає на життя кожного з нас.

Маєте бажання відвідати Волинський апеляційний суд, телефонуйте прессекретарю суду Іванні ЯРЕМІ за номером телефону 0332 –777-022.