flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд в черговий раз відчиняє двері для молодого покоління

01 листопада 2023, 13:59

Сьогодні Волинський апеляційний суд гостинно прийняв учнів 7-го класу Комунального закладу загальної освіти «Луцька міська гімназія 20 Луцької міської ради» на цікаву та пізнавальну екскурсію!

 

Візит до суду для наших юних гостей був не лише цікавою пригодою, але й надзвичайно корисним досвідом. Діти мали можливість докладніше познайомитися з функцією судової системи та роботою суддів, а також побачити, як проходить судове засідання вживу.

 

Але це ще не все! Наші молоді гостівідвідали унікальним Музейісторії становлення судової влади на Волині. Музей розповідає історію різних етапів розвитку судової системи на Волині, допомагаючи зрозуміти її значущість та важливість в сучасному суспільстві.

 

Ми радіємо, коли надихаємо та мотивуємо молодь вивчати правову сферу. Така екскурсія може сприяти формуванню правової свідомості та розвитку критичного мислення у школярів.

 

Тому, ми закликаємо студентів, школярів та всіх охочих завітати до Волинського апеляційного суду, де кожен з Вас зможе відкрити для себе цікавий світ правосуддя. Запрошуємо дізнатися більше про те, як працює суд та як він впливає на життя кожного з нас.

 

Нехай ця подія стане поштовхом до бажання дітей досліджувати сферу правосуддя та стати у майбутньому захисниками закону!

 

Маєте бажання відвідати Волинський апеляційний суд, телефонуйте прессекретарю суду Іванні ЯРЕМІ за номером телефону 0332 –777-022.