flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вклоняємось Вам, Захисники та Захисниці України …

29 вересня 2023, 08:55

Вклоняємось Вам, Захисники та Захисниці України, дякуємо за захист Силам оборони України та вітаємо зі святом усіх, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити, працювати, творити, виховувати дітей та вірити у щасливе майбутнє України...

На жаль, часопис історії повертається, і українцям знову доводиться  відстоювати територіальну цілісність і незалежність нашої рідної землі - держави Україна.

Боротьба за свободу та незалежність у цій страшній війні, боротьба за національну гідність формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом на усіх фронтах ВИ, Захисники та Захисниці України, викликаєте повагу світу і змінюєте його на краще.

Віримо, що історична боротьба від воїнів-русичів та козаків, від січових стрільців, вояків УПА до захисників та захисниць України сьогодення навіки увінчається Перемогою України, утвердженням її сили, зміцненням демократії та прав людей, економічного добробуту та розквіту.

Наші колеги - працівники Волинського апеляційного та інших судів, батьки, брати, чоловіки, рідні та друзі працівників суду з 2014 року і до сьогодні зі зброєю в руках захищають майбутнє Українського народу, на жаль – багато хто уже з небес…

Дорогі Захисники та Захисниці України, вклоняємось Вам та дякуємо за захист! Молимось щоб Господь та Пресвята Богородиця своїм святим омофором   оберігали Вас на усіх шляхах!

Повертайтесь якомога швидше з радісною звісткою про Перемогу України!    

Слава Україні!  Слава Героям України!