flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2023, 10:51

Дорогі співвітчизники! Шановні колеги, працівники апеляційного  та місцевих судів Волинської області, працівники  судової системи України!

Українці, вітаємо один одного з Днем Незалежності України – святом, яке символізує нашу силу, гідність та віру в світле незалежне майбутнє!

У час, коли наша країна проходить надскладні випробування, День Незалежності України набуває особливого значення для кожного з нас. Він нагадує нам про єдність, силу духу та здатність подолати всі труднощі. У часи випробувань та війни, ми залишаємося незламною, об'єднаною нацією, яка знову виборює своє право на свободу та мріє про мир і процвітання.

День Незалежності України став особливим моментом у житті Вадима ОРАНСЬКОГО, головного спеціаліста відділу інформаційно – аналітичної роботи, який сьогодні склав Присягу державного службовця сумлінно та гідно виконувати обов’язки, покладені державою.

 

 Колектив Волинського апеляційного суду вітає Вадима Оранського з  професійним призначенням, зичимо  успіху на благо України!

Дякуємо кожному Захиснику і Захисниці України за мужність, за захист, за можливість жити і працювати, за віру у Перемогу світла і добра! Нехай оберігає усіх Господь!