flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронне судочинство є важливою складовою реформування судової системи

15 червня 2023, 10:29

Електронне судочинство є важливою складовою реформування судової системи. Впровадження електронних сервісів дозволяє прискорити судовий процес, зробити його більш доступним та зручним для всіх учасників, а також покращити транспарентність та ефективність правосуддя.

Навички роботи працівника суду з електронними сервісами є необхідними для забезпечення безперебійної роботи суду. Знання електронних сервісів і навички роботи з електронними документами допомагають працівнику суду ефективніше виконувати свої обов'язки.

Вкотре начальник відділу інформаційно - аналітичної роботи Волинського апеляційного суду Тетяна ПОТАПЧУК була запрошена як викладач та поділилася зі слухачами досвідом на теми: "Удосконалення судової статистичної звітності. Типові помилки при складанні статитстичних звітів" та  «Порядок роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовки до передавання на архівне збереження» під час вебінарів для спеціалістів судової статистики, помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів, Верховного суду та Вищого антикорупцйного суду. Навчання організоване Вінницьким та Дніпровським регіональними відділеннями НШСУ.