flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ветерани судових органів Волині відсвяткували першу річницю

29 січня 2019, 11:43

В приміщенні Волинського апеляційного суду 30 січня 2019 року відбулися  урочисті  підсумкові збори з нагоди річниці створення Громадської організації «Ветерани судових органів Волині».

Зробивши крок у нове життя, ветерани судових органів Волині, об’єдналися для захисту своїх конституційних прав та свобод.

У полі зору ветеранської організації - відновлення довіри до судової влади, зміцнення незалежності судів, розвиток юридичної правосвідомості.

За рік колективної праці члени громадської організації неодноразово проводили правові лекції у вищих навчальних закладах міста Луцька, брали активну участь у заходах, організованих судами області та юридичних установах.

У планах на майбутнє - сприяти державним органам місцевого самоврядування Волині у реалізації державних програм, спрямованих на зміцнення демократії у державі та забезпечення дії верховенства права.

ГО «Ветерани судових органів Волині» запрошують суддів у відставці та працівників суду, які уже вийшли на пенсію, до продовження спільної роботи  в ім’я розвитку та утвердження України як суверенної, демократичної та правової держави.