flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відвідування Волинського апеляційного суду може стати цікавим та корисним досвідом для студентів

28 квітня 2023, 13:35

Студенти історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки не тільки мають можливість вивчати історію права та правових систем, але також знати свої власні права та обов'язки. Тому під час практичних занять студенти відвідали судове засідання у Волинському апеляційному суді та побували в Музеї становлення судової влади на Волині.

Молоді люди побачили, як відбувається процес судового розгляду, які процедури та правила повинні дотримуватись під час засідання, та яким чином суд вирішує питання про винуватця та накладає покарання.

Екскурсія показала гостям, як важливо бути обізнаним у своїх правах та як необдумані вчинки можуть призвести до серйозних наслідків, включаючи вирок, який передбачає перебування за гратами. Студенти зрозуміли, що дотримання законів та правил - це необхідна умова для збереження порядку та стабільності у суспільстві.

 Р.S. Якщо Ви хочете ознайомитись з експозицією Музею історії становлення судової влади на Волині, ознайомитись з роботою апеляційного суду - просимо телефонувати прес-секретарю суду Іванні Яремі на номер 777 – 022.

Відвідування Волинського апеляційного суду може стати цікавим та корисним досвідом для студентів юридичних факультетів, тому запрошуємо на екскурсію!