flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Буду з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки

04 квітня 2023, 14:16

"Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та  законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки", - хвилюючись склала Присягу державного службовця головний спеціаліст відділу прийому громадян та документального забезпечення Вікторія ХОМІК.

«Враження про суд формується з моменту, коли людина переступила поріг установи. Усталеною традицією колективу Волинського апеляційного суду є ввічливість, професійність та уважність до усіх, хто звертається до суду. Тож зичу Вам виваженості та мудрості, командної співпраці, і пам’ятайте, що наша робота зорієнтована на надання якісних та професійних послуг громадянам», - привітала нову колегу керівник апарату суду Оксана ПІДГАЙНА.

  Колектив Волинського апеляційного суду щиро вітає Вікторію ХОМІК  у нашій професійній та дружній  команді! Бажаємо успіхів!