flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2022, 15:39

Сьогодні, у Волинському апеляційному суді відбулись урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

Голова суду Віктор ГАПОНЧУК привітав з професійним святом та вручив відзнаки і нагороди працівникам.

За значний особистий внесок у діяльність і розвиток судової влади України, втілення принципів верховенства права та захисту прав, свобод, законних інтересів людини і громадянина та з нагоди професійного свята нагороджено нагрудним знаком Верховного Суду «За сумлінну працю»  суддю Апеляційного суду Волинської області у відставці ПЛАХТІЯ Бориса Аркадійовича. 

Також за сумлінну 40-річну працю, досягнення в професійній діяльності та з нагоди професійного свята – Дня працівників суду нагороджено Почесною грамотою  Верховного Суду із врученням пам’ятного знаку завідувача архіву ЗОЗУЛЮ Євгенію Миколаївну.

За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята відзнаками Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Подякою Волинської обласної ради,  Подякою голови Волинського апеляційного суду були відзначені також інші працівники апарату суду та співробітники територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Щиро вітаємо вас колеги, бажаємо здоров’я, поваги та визнання за ваш внесок у розвиток нашої держави, впевненості у завтрашньому дні та якнайшвидшої перемоги України!