flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищуємо правову свідомість та культуру у молоді

22 вересня 2022, 15:08

Волинський апеляційний суд в рамках дня «відкритих дверей» відвідали студенти юридичного факультету Луцького національного технічного університету.

Прес-секретар суду Іванна ЯРЕМА розповіла про порядок доступу та перебування в залі судових засідань, можливі негативні наслідки порушення правил поведінки в судовому засіданні. Було ознайомлено із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференції.


У ході екскурсії приміщенням суду відвідувачі ознайомилися з вартовим приміщенням, залами судових засідань, ознайомилися з Музеєм Історії становлення судової влади на Волині.

Участь, як слухачів, у судовому засіданні, викликала неабиякий захват у студентів, де вони мали можливість відчути себе учасниками судового процесу. Майбутні юристи ближче познайомились з повноваженнями судді та обов’язками працівників апарату суду. Майбутні правники були в захваті від виступу  сторін в судових дебатах. Таке знайомство є актуальним, адже вони незабаром стануть перед вибором майбутньої професії.

Запрошуємо бажаючих ознайомитись з роботою суду, експозицією Музею історії становлення судової влади на Волині.
Повідомте про своє бажання прес-секретаря суду Іванну ЯРЕМУ за номером телефону 0332 – 777-022