flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Незалежності України, вільний народе демократичної країни!!!

23 серпня 2022, 17:06

Дорогі співвітчизники! Шановні колеги, працівники апеляційного  та місцевих судів Волинської області, працівники  судової системи України!

 

Вітаємо усіх нас з найважливішим святом нашої країни – Днем Незалежності України!

Сьогодні нам, українцям, знову доводиться вести кровопролитну, жорстоку боротьбу із зовнішнім агресором за збереження єдиної та суверенної держави, ім’я якої - УКРАЇНА. Цей важкий період випробування став для нас періодом єднання, братерства, підняття національної свідомості. Боротьба за збереження незалежності та територіальної цілісності України об'єдналаУкраїнський Народ у прагненні досягти якнайшвидшої перемоги заради мирного та щасливого майбутнього наших дітей. Наші серця щосекунди сповнені гордістю за нашу державу, за найсильніші та наймужніші Збройні Сили України, адже Україна  стала символом свободи та мужності у цілому світі. Щодня наш спокій боронять тисячі незламних Воїнів, щоб ми у тилу своєю працею допомагали здобути спільну перемогу.

Зичимо усім нам якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ, відновлення МИРУта територіальної цілісності нашої держави, козацького здоров'я та віри, що перемога близько, адже на захисті Незалежності України - наймужніші та найсильніші Захисники та Захисниці, найкраще військо – Збройні Сили України!

Нехай Бог охороняє нашу неньку Україну та кожну українську родину!!!

 

Колектив Волинського апеляційного суду

24 серпня 2022 року