flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Державного Прапора України!!!

23 серпня 2022, 16:50

Сьогодні, 23 серпня, українці відзначають одне із найважливіших державних свят - День Державного Прапора України. Синьо-жовте знамено України  нині є символом незламності, незалежності і боротьби за свободу та майорить у десятках країн у всьому світі. Віримо, що скоро настане довгоочікувана ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ, перемога ДОБРА, ісиньо-жовтий стяг знову майорітиме над звільненою українською землею. Нехай Державний Прапор України наповнює наші серця гордістю, додає віри та впевненості душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

Важливим та символічним ставДень Державного Прапора України для Катерини ТАРАСЮК, призначену сьогодні на посаду провідного спеціаліста відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ Волинського апеляційного суду. У День Державного Прапора України Катерина ТАРАСЮК склала Присягу державного службовця вірно служити Українському Народові, втілювати в життя норми Конституції та законів України, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, і з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконувати посадові обов’язки.

Колектив Волинського апеляційного суду вітає нову колегу Катерину, зичимо здоров’я та командної співпраціпід мирним небом нашої незалежної України, професійності у виконання службових обов’язків.