flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Розширення горизонтів: першокурсники юридичного факультету ВНУ пройшли навчальну практику у Волинському апеляційному суді

22 квітня 2024, 11:11

Волинський апеляційний суд радий успішному завершенню навчальної практики перших курсів юридичного факультету ВНУ.

Протягом цього періоду студенти отримали неоціненний досвід, поглибивши свої теоретичні знання та зазирнули у реальну практику судової роботи. Першокурсники мали можливість відвідати судові засідання, де побачили в дії правову систему та ознайомились з основними принципами судочинства.

Також студенти відвідали Музей історії становлення судової влади на Волині при Волинському апеляційному суді, де отримали глибше розуміння історичних та культурних аспектів судової системи.

Досвід,отриманий при проходженні навчальної практики, виявився не лише цікавим, але й вкрай корисним для майбутніх юристів. Він допоміг їм побачити роботу не лише судової гілки влади, а й ознайомитися з іншими напрямками правової практики.

Ми впевнені, що ця навчальна практика стала важливим етапом у професійній підготовці студентів, і ми пишаємося їхніми досягненнями.

Маєте бажання відвідати Волинський апеляційний суд, телефонуйте прессекретарю суду Іванні ЯРЕМІ за номером телефону 0332 –777-022.