flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик заінтересованої особи Жильцової О.О. Герасимчука В.В.

06 березня 2024, 07:52

Волинський апеляційний суд на підставі ч.1 ст. 121 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» повідомляє Жильцову Олену Олександрівну, останнє відоме місце проживання - провулок Заводський, 4, м. Джанкой, Автономна Республіка Крим, що о 10 год. 00 хв. 01 квітня 2024 року у приміщенні Волинського апеляційного суду (вул. Червоного Хреста, 10, м. Луцьк, 43606) відбудеться розгляд цивільної справи №161/1661/24 за заявою Терентьєва Ігоря Павловича, заінтересовані особи: Жильцова Олена Олександрівна, Луцький відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Луцькому районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, про встановлення факту народження дитини на тимчасово окупованій території України за апеляційною скаргою заявника Терентьєва Ігоря Павловича, подану його представником Біцуловою Анною Анатоліївною, на рішення Луцького міськрайонного суду Волинської області від 05 лютого 2024 року.

У вказаний день та час Ви маєте право з’явитись (направити свого представника) у судове засідання для участі в розгляді справи.

При собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера (за наявності), представнику - документ, що підтверджує його повноваження.